DINSANI KISELI KUPUS
Sastojci:
Dinstani kiseli kupus
jedna gavica kiselog kupusa
tri glavice crvenog luka
150g suhog mesa
tri paprike
tri kašike soka od paradajza
soli po potrebi
priprema:
Nasjeckati suho meso (ne presušeno) i crveni luk.
Staviti na vruće ulje i propržiti.
Na to dodati sviježu ili zamrznutu papriku izrezanu na rezance.
Dodati opran isječen kiseli kupus, sok od paradajza i dinstati dok omekša
izvor:www.bosanskikuhar.ba
Sastojci:
Dinstani kiseli kupus
jedna gavica kiselog kupusa
tri glavice crvenog luka
150g suhog mesa
tri paprike
tri kašike soka od paradajza
soli po potrebi
priprema:
Nasjeckati suho meso (ne presušeno) i crveni luk.
Staviti na vruće ulje i propržiti.
Na to dodati sviježu ili zamrznutu papriku izrezanu na rezance.
Dodati opran isječen kiseli kupus, sok od paradajza i dinstati dok omekša
izvor:www.bosanskikuhar.ba
Nema komentara:
Objavi komentar