Translate

subota, 4. srpnja 2015.

JABUKE SA CIMETOM

                           JABUKE SA CIMETOM


sastojci:

6 kiseli jabuka
nekoliko kašika smeđeg šećera zavisno od ukusa
med i maslac
pa želji možete dodati bademe,lješnjake 



priprema:


Jabuke ogulite i prepolovite očistite sjemenke iz njih.
Nakon toga složite ih u posudu za pečenje,a po njima pospita predhodno izmiješan šećer i cimet i dodajte listiće maslaca.Ako ne želite ne morate ni koristiti šećer jer je med sasvim dovoljan.Preko toga pospite i orašasto voće možete dodati malo i vanile,Pećnicu zagrijte na 200 stepeni a jabuke u posudi pokrijte folijom.Pecite tako jabuke 10 minuta dok se nen omekšaju a foliju pred kraj odklonite kako bi se dovoljno zapekle. 

Ovaj ukusan desert možete jesti dok je još topao.

Nema komentara:

Objavi komentar