Pileći batak sa mocarelom
Sastojci
800g pilećih bataka
400g mocarele
400ml pavlake za kuvanje
so i biber po ukusu
1 manja veza mladog luka
mala grančica ruzmarina
400g mocarele
400ml pavlake za kuvanje
so i biber po ukusu
1 manja veza mladog luka
mala grančica ruzmarina
Priprema
1. Batak očistiti od kostiju i ispeći u tiganju.
2. Kad bude skoro pečen, izvaditi ga iz tiganja i na istoj masnoći propržiti sitno iseckan mladi luk i grančicu ruzmarina, a nakon toga batak ponovo vratiti u tiganj.
3. U to sipati pavlaku za kuvanje MOJA KRAVICA KUHINJICA i ostaviti da se krčka 10 minuta.
4. Nakon toga sve preručiti u tepsiju, a mocarelu iseći na parčiće i složiti je preko bataka.
5. Staviti u rernu i peći 15 minuta na 180 stepeni.
2. Kad bude skoro pečen, izvaditi ga iz tiganja i na istoj masnoći propržiti sitno iseckan mladi luk i grančicu ruzmarina, a nakon toga batak ponovo vratiti u tiganj.
3. U to sipati pavlaku za kuvanje MOJA KRAVICA KUHINJICA i ostaviti da se krčka 10 minuta.
4. Nakon toga sve preručiti u tepsiju, a mocarelu iseći na parčiće i složiti je preko bataka.
5. Staviti u rernu i peći 15 minuta na 180 stepeni.
Nema komentara:
Objavi komentar