KARABATACI SA POVRĆEM
SASTOJCI:
- karabataci 1kg.
- sampinjoni 1/2kg.
- crni luk 1gl.
- beli luk 2 česma
- sveza paprika 1-2kom.
- belo vino 150ml.
- kackavalj oko 200gr.- maslac
- ulje 2-3 kasike
- tikvica 1 manja
- so 1-2 kasici
- sargarepa 2 kom.
PRIPREMA:
Povrce ocistiti i iseckati po zelji.Staviti luk da se propzi pa ubaciti karabatake i ostalo povrce promesati naliti vinom i sa malo vode. Pokriti folijom i staviti da se pece na 200c oko 20min. Skinuti foliju vratiti u renu i pustiti da meso porumeni, poredjati kackavalj isecen na snite , posuti seckanom mirodjijom, sluziti toplo
izvor: zena.blic.rs
SASTOJCI:
- karabataci 1kg.
- sampinjoni 1/2kg.
- crni luk 1gl.
- beli luk 2 česma
- sveza paprika 1-2kom.
- belo vino 150ml.
- kackavalj oko 200gr.- maslac
- ulje 2-3 kasike
- tikvica 1 manja
- so 1-2 kasici
- sargarepa 2 kom.
PRIPREMA:
Povrce ocistiti i iseckati po zelji.Staviti luk da se propzi pa ubaciti karabatake i ostalo povrce promesati naliti vinom i sa malo vode. Pokriti folijom i staviti da se pece na 200c oko 20min. Skinuti foliju vratiti u renu i pustiti da meso porumeni, poredjati kackavalj isecen na snite , posuti seckanom mirodjijom, sluziti toplo
izvor: zena.blic.rs
Nema komentara:
Objavi komentar