Translate

subota, 11. srpnja 2015.

PILEĆA DŽIGARICA

                                            PILEĆA DŽIGARICA
http://recepti-balkana.blogspot.com/2015/07/cokoladna-torta.html
 

 SASTOJCI:
http://recepti-balkana.blogspot.com/2015/07/cokoladna-torta.html



    1 kg pileće džigerice
    800 g šampinjona
    2 glavice crnog luka
    pola čaše belog vina   

1čašica brendija
    6 kašika putera
    vegeta
    3 kašike maslinovog ulja
    3 kašike seckanog svežeg peršu


                      

http://recepti-balkana.blogspot.com/2015/07/cokoladna-torta.html
PRIPREMA:



Očistite džigerice i presecite ih napola, pa ih obrišite papirnim ubrusom. Zagrejte puter i ulje, ubacite seckane šampinjone i luk isečen na rebarca, dodajte vegetu po ukusu, pa pržite dok ne dobiju boju. Ubacite džigericu i pržite 5-6 minuta. Začinite biberom. Zalijte vinom, pa kuvajte još minut-dva. Poslužite posuto peršunom.



izvor: http://www.hranazadusu.com

Nema komentara:

Objavi komentar